Over ons

De vastgoedmarkt is erg in trek. Toch is er een schreeuwend tekort aan toekomstbestendige woningen, kwalitatieve bedrijfsruimten en duurzame recreatiewoningen. Door samen te werken met gemeenten, bouwbedrijven en particuliere grondeigenaren hebben wij een werkbare aanpak ontwikkeld om zo te komen tot nieuwe duurzame projecten voor wonen, werken en recreëren.

Agrivest B.V. is opgericht in 2018 met als voornaamste doel het samenbrengen van grondeigenaren en gemeenten om zo een proactieve houding aan te nemen ten aanzien van grondposities en zodoende eventuele ontwikkelpotentie mogelijk naar voren te halen.

Wij laten ons hierin adviseren door professionele partijen waaronder een beursgenoteerd ingenieursbureau en een van de bekendste Landschapsarchitecten van Nederland met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van planvorming, haalbaarheid en ontwikkeling.

Door onze manier van werken wordt ieder aspect van de planvorming of project door deskundige partijen uitgevoerd waardoor we een hoge mate van slagen hebben en meerwaarde creëren voor alle betrokken partijen.

Door alle maatschappelijke vraagstukken en problematiek rondom wonen, werken en recreëren zijn wij ervan overtuigd dat het nu het moment is om met goede, duurzame en rendabele oplossingen te komen en niet te wachten op de politiek met haar vaak lange en stroperige procedures. Door in te zetten op duurzaam, betrokken en snelheid zien wij grote kansen op de markt om nu te schakelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via 085 – 822 16 05 of vul hier het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul onderstaand forumulier in en een van onze medewerkers neemt persoonlijk contact met u op.