Marketing medewerker

Functieomschrijving
Heb jij 5+ jaar ervaring met SEA en wil je jouw kennis verbreden? Ben jij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen paid search en kun je de strategie voor klanten bepalen? Wil jij meebouwen aan een nieuw team bij een van de leukste grondmakelaars van Nederland? Lees dan nu verder! Als Senior SEA Consultant zal je een grote bijdrage leveren in de opbouw en groei van het nieuwe team in Purmerend. In dit team werken de verschillende specialismes samen en krijg je de kans om je naast SEA ook te gaan verdiepen in Display, SEO, CRO of Analytics. Met jouw kennis van de markt herken je de behoeftes en kun je dit naar concrete actieplannen doorvertalen. Wanneer je ziet dat TK Vastgoed behoefte heeft aan andere specialismen, geef je hier advies over en schakel je de hulp in van je collega’s.

Lees meer

Junior Projectontwikkelaar

Functieomschrijving

Jij krijgt de mogelijkheid om onder direct leiding van de directeur projectontwikkeling het gehele proces van een projectontwikkelaar te leren kennen en eigen te maken. Jouw initiatiefrijke en zelfstandige instelling, inzicht in mogelijkheden maakt dat jij werkzaamheden al snel volledig op eigen kracht uitvoert. Enkele taken waar je als Projectontwikkelaar Junior verantwoordelijk voor bent zijn:

  • Zorg dragen voor visievorming en advisering omtrent haalbaarheid en kansen
  • Verzorgen van offerte-aanvragen, bespreken aanbiedingen en deze vastleggen (contractvorming) binnen het budget
  • Begeleiden van kopers tot het einde van de garantieperiode
  • Coördinerende en leidende rol tussen alle betrokken partijen zoals adviseurs, overheden, architect, projectleider en kopers
  • Bemiddelen met overheden, bewoners in geval van misstanden
  • Zorg dragen voor informatievoorziening naar alle betrokken partijen gedurende ontwikkelingsproces

Lees meer